Lust

Det var väldigt länge sedan jag skrev nu, har verkligen inte haft lust. Men nu känner jag att det börjar smyga sej på igen! Och nu är jag så jävla trött, har sovit så fruktansvärt dåligt i natt. Måste vila mej en stund, förhoppningsvis blir det ett lite längre inlägg senare. då ska ja berätta vad som hänt de senaste dagarna!

CV skrivning och lägenhetsvisning!

Visningen på lägenheten gick åt skogen det kom inte en enda person!!

Har äntligen tagit tag i mitt cv skrivande så nu är jag klar med det iaf, känns skönt. Ska till jobbet imorgon och prata med Arbetslivs Resurs får la se vad dom säger om mitt cv, hoppas att de tycker det är bra.
Tycker det är skit svårt att skriva om vad man är bra på det är alltid lättare att ta fram de negativa sakerna.

Sitter och väntar på att Björn ska komma hem, han skulle hyra en film på vägen hem.
Ska bli spännande å se vad det blir för något! Säkert nån action med mycket pang pang haha!

Ha de!

Visning på lägenheten för tredje gången!

Nu har jag städat hela lägenheten, helt slut i ryggen nu puh! Vi ska ha den tredje visningen på lägenheten idag, hoppas att det kommer fler än en som det gjorde sist.
Vill verkligen veta vart man ska ta vägen nu, antingen så bor vi kvar eller så blir det en hyreslägenhet.
Vi fick ju inte låna pengar på banken pga av att jag inte kommer ha något jobb snart plus att vi inte sålt lägenheten än.

Kl 14.00 idag ska vi hem till Björns föräldrar och käka lasange, kisse missen får följa med eftersom att den inte kan va hemma när det är visning.
Undrar hur den kommer att reagera på hunden Pytte, kissen va ju inte så glad när Tyra var här och hälsade på, hon satt under soffan och lät otäckt.

 I går kväll och natt snöade det en hel del, fast det blir bara blask av det. Snöar det kan det väll få ligga kvar ett tag gillar inte när det är så här blaskigt!

Ha de!


BajsMellanWäxlarna....

Idag gick vi upp hyffsat tidigt, käkade tomtegröt och ostmacka till frukost mums. Sen bar det av ner till garaget för att hämta en BMW topp och lämna in den till motorrenoverigen, den skulle planas. Björn sålde även sin Skyline motor, så nu kan han börja inhandla grejer till det nya projektet. En BMW, det är nog det enda han tänker på för tillfället, när vi åkte in te stan så sa jag ngt till han och just då körde en BMW om oss hans svar va dröjande "aaaaa"  åsså följde han den med blicken. Karlar!!!

Annars har det inte hänt så mycket idag, har blivit så fruktansvärt lat sen jag går hemma. Skulle kollat på Tre kronor men jag och kissemissen somnade i soffan istället.
Matchen slutade iaf 6-4 till Sverige.

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på magen med nån dag framöver nu, eventuellt filma magen med. Ser så kul ut när lille bebben sparkar, börjar bli riktigt ordentliga sparkar nu.

Ska åka ner te garaget nu å se hur det går för gubbarna med turbobytet =)

Ha de!

Boogie Woogie





Sitter och kollar på VH1 de kör nått de kallar boogie night.
Tycker John Travolta va nice när han va yngre eller vad säger ni?

Soffpotatisen!

Sitter i soffan och läser lite olika bloggar. Funderar på vad man kan göra ikväll, Björn är ju nere i garaget så det är bara jag och lille kissemiss hemma. Åker kanske ner och "tittar till" han lite, har ju faktiskt vart hemma nästan hela dagen idag och det enda "vettiga" jag lyckats göra är å städa ur kylskåpet, diskat och storhandlat för en stund sedan, lyckades handla för över 1000- lappen men nu har vi mat så det räcker ett tag iaf.

Läste mamma Beckas blogg innan, kollade på bilder när hon var gravid med tvillingarna jösses vilken mage! Och jag gnäller över att det är jobbigt med min lilla mage.
Man saknar verkligen sin gamla kropp, sina kläder man brukade ha. Men men det är ju bara tre månader kvar sen så ska jag och lilla bebben ut och gå. Skönt att det är vår/sommar sen när lillen tittar ut.

Nu får det bli en bit ostkaka med vaniljglass!

Ha de!

Barnvagnen


Här är barnvagnen vi beställde.
 Den fick bli hel svart så kan man piffa upp den med färger på tex åkpåsen eller filten beoende på vad det blir =)
Längtar efter den dagen nu!

Diaper bag.






Hittade denna fina diaper bagen på www.evilout.se 
Tänkte att jag ska beställa den, måste ju pimpa till barnvagnen lite.

Go morron!

Har sovit så där bra i natt, benen och ryggen värker på mej. Björn sov nog väldigt gott iaf, han höll på att försova sej så jag va lite snäll och fixade mackorna till han.
Som tur är så somnar inte handen längre, är nog för att jag inte jobbar nu, ganska skönt att slippa men man saknar ju trorts allt att montera sågarna och framför allt arbetskamraterna!

Idag kl 10 så ska jag iaf en sväng till jobbet och kolla läget, de flesta som har blivit uppsagda är nu permiterade så varje torsdag kl 10 ska vi va på jobbet.

Det snöar så mysigt utanför, fast nu vill jag egentligen bara ha vår å sommar!!
Bäst att slita sej från datorn nu och fixa iordning mej så jag kommer iväg i tid, kan ta ett tag med nya frillan.

Puss


Brandman?

Idag har man varit på information om hur det är att vara brandman, verkar väldigt spännande, kanske något man ska satsa på sen efter lilla bebben kommit ut. Bara man klarar av fystestet.....
Här i Jönköpings län finns det bara 2 st heltids brandmän som är tjejer och ingen som är deltids. Så det vore på tiden att det blir några fler bland alla "gubbar"!


    Så här blev det färdiga resultatet.          
Här är det färdiga resultatet av påslakanet, (kisse katten ville va med oxå) det får nog bli te å sy några fler påslakan framöver. Men först ska jag börja sy jogging dressen.

Pyssel

Jaha det var inte det smidigaste att designa bloggen om man inte kan en del om html, skulle gärna kunna göra den så fin som många andra har sin.
Nu har jag vart och inhandlat tyg till ett bebis påslakan, man måste ju sysselsätta sej med något när man är hemmafru hela dagarna

Nybliven bloggare

 Christin heter jag tänkte jag skulle börja skriva lite om vad som pågår i mitt liv/huvud.
Ska först försöka komma på hur man kan göra bloggen lite mer personlig tänkte jag....hmmm

RSS 2.0